Beheer Gmail Zelfvernietigende E-Mails Van Andere Providers

Wil je zelfvernietigende e-mails van Gmail van andere providers kunnen beheren? Welnu, dan wordt u zeker geholpen met de bovenste stappen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u contact opnemen met het Gmail klantenservice nummer. Dan helpen de getalenteerde en efficiƫnte experts je met relevante oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om Gmail-zelfvernietigende e-mails van andere providers te beheren:

  • Allereerst, wanneer je je inbox opent en een vertrouwelijk (zelfvernietigings)bericht van Gmail ziet, zal het er precies hetzelfde uitzien als een normaal bericht dat je alleen maar hoeft te openen.
  • U zult het bericht niet echt zien, in plaats daarvan zou u een notitie van Google moeten zien waarin staat dat dit een vertrouwelijk bericht is en waarin wordt vermeld wie het naar u heeft gestuurd. Het zou moeten linken om u toegang te geven tot het bericht, u hoeft alleen maar de optie ‘Bekijk de e-mail’ te selecteren.
  • En nu wordt een nieuw tabblad geopend, of uw browser-app wordt geopend op uw mobiel. Vervolgens ziet u op het nieuwe tabblad een bericht waarin u kunt zien naar welk e-mailadres het bericht is verzonden. Maar als u de eigenaar bent van het adres, kunt u de code opvragen die nodig is om het te openen. Vervolgens moet u de knop ‘Send Passcode’ selecteren om de code te krijgen.
  • Daarna terug in je inbox, je moet wachten op een nieuw bericht van Google, en dan moet je het openen om de toegangscode voor je bericht te vinden.
  • U moet nu de code kopiĆ«ren of onthouden, en dan moet u terugkeren naar het berichtentabblad in uw browser om de code in te voeren.
  • Eindelijk, met de ingevoerde code, zal het browsertabblad u aanmelden en het bericht voor u weergeven. En als u klaar bent, hoeft u alleen maar de knop ‘Uitloggen’ te selecteren.

Nu u de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou u tevreden moeten zijn met het resultaat. Maar als u problemen tegenkomt, kunt Bellen Gmail servicenummer. En de technici zullen in een mum van tijd beschikbaar zijn met verdere oplossingen die nodig zijn.