De Zware Strijd Van Gmail Om Accounts Van Derden Toe Te Voegen Aan Ios

Het lijdt twijfel dat Gmail momenteel de meest gewilde webmailtoepassing ter wereld is. De integratie met Android heeft de toegang tot e-mails een stuk eenvoudiger, veiliger en zekerder gemaakt voor de gebruikers. Het is misschien juist om deze reden dat de e-mailclient de mogelijkheid test om accounts van derden toe te voegen aan zijn iOS-variant. Maar wordt het hetzelfde als Android? Of moet Gmail zich vastbinden voor een enorme terugslag?

Waarom zou dit een game changer kunnen zijn?

Volgens ons Gmail Klantenservice Nederland team is het misschien ook niet zo goed. Als het op Android aankomt, wordt de webmailtoepassing geleverd als een vooraf geïnstalleerde toepassing, daarom is de integratie van services van derden geen enkel probleem. Maar als de e-mailclient hetzelfde doet met iOS, kan er een grote machtsverschuiving zijn als het gaat om e-mailapplicaties, want de robuustheid van Gmail overtreft alle applicaties die Apple te bieden heeft. Om kort te zijn, als dat gebeurt, kan het evolueren naar de beste webmailtoepassing op iOS, niet alleen voor de Gmail-accounts, maar als de beste e-mailapp op het platform, punt uit.

De beperking van Apple kan een probleem zijn

De reden dat we zoveel nadruk leggen op de exclusiviteit van een dergelijke maatregel, is omdat de Apple meestal een van de meest restrictieve beleidsmaatregelen met zich meebrengt. Dit beleid staat hen niet toe om de standaard-app voor iets op de iOS te wijzigen. Dit specifieke feit accentueert ook de zware strijd van Gmail om een ​​account van derden toe te voegen aan iOS.

Toegang tot de bèta

Als gebruikers zo geneigd zijn om de bèta uit te proberen, kunnen ze dat doen door zich aan te melden met het officiële formulier. Maar houd er rekening mee dat ze mogelijk onder bepaalde criteria moeten vallen om volledig gekwalificeerd te zijn om te solliciteren. Vanaf dit moment ondersteunt Gmail Outlook, Yahoo en andere IMAP-accounts voor deze functie. Omdat het een bèta is, moet je verwachten dat de dingen zullen veranderen.

Op dit moment heeft Google geen indicatie gegeven of dit hulpprogramma voor het grote publiek zal worden uitgerold. Dus houd je adem voorlopig niet in, het is al een zware strijd. Daarom moet u mogelijk jaren wachten voordat u de functie kunt gebruiken.

Wilt u meer van dit soort informatie, dan dient u Contact Gmail Telefoonnummer. Onze experts zullen u veel van dergelijk nieuws en andere probleemoplossingen met betrekking tot de e-mailtoepassing helpen.