Gmail Chat Geschiedenis Bekijken Met Behulp Van Gmail Bellen

Als u uw chat wilt bijhouden of uw chatgeschiedenis later wilt controleren, kunt u uw chats op computer of laptop bekijken door onderstaande stappen te volgen. U kunt uw chatgeschiedenis niet op mobiel bekijken.

Uw chats zichtbaar maken

  1. Je kunt de chats bekijken door de chatoptie in je Gmail-inbox in te schakelen. Daarvoor is de eerste stap om in te loggen op uw Gmail-account (als u nog niet bent ingelogd) met uw Gmail-gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Nu moet je de chatoptie inschakelen door naar het Gmail-menu te gaan dat zou worden geopend door op het tandwielachtige symbool / pictogram in de rechterbovenhoek van de inbox van het Gmail-account te klikken.
  3. Nu komt er een klein menu tevoorschijn, klik op “Instellingen”.
  4. Nu zie je weer veel opties in het nieuwe venster waar je “Meer labels” moet kiezen en door hierop te klikken, zie je daar de opties voor “Chats”.

*Zodra u op het tandwielpictogram klikt, ziet u daar mogelijk ook de optie Meer labels. U kunt daar dus direct klikken.

  1. Als u een optie, lettertype, thema, enz. voor uw inbox wilt bewerken, kunt u dit allemaal doen door op “Labels” te klikken in het menu Instellingen in de bovenste rij.
  2. Nu moet je chats inschakelen en daarvoor ga je naar de “Chat”-optie en net ernaast zou het pictogram “Tonen” zijn, klik erop. Zodra u erop klikt, worden chats gestart in uw inbox-menu.
  3. Ga nu terug naar je inbox door op “Inbox” te drukken en daar zul je zien dat de chats zijn ingeschakeld en je kunt ze bekijken.

Hoe u uw chatgeschiedenis kunt bekijken

  1. Zodra de chatoptie is ingeschakeld, kunt u beginnen met chatten met uw vrienden en collega’s door hun e-mailadres toe te voegen aan uw chatlijst en als u daarmee klaar bent, kunt u met hen gaan chatten.
  2. U kunt de inhoud van uw chats later bekijken door op de individuele e-mail-ID te klikken en vervolgens op de chatoptie te klikken.
  3. Als u een bepaald woord of een bepaalde regel uit uw chats wilt zoeken, typt u het trefwoord in de zoekbalk en u wordt naar die specifieke regel of dat woord in uw chat geleid.

Technisch goed Gmail Klantenservice Nederland team in één keer bereikbaar

Ons team zal u niet alleen helpen om te genieten van chatten, maar u ook informeren over andere interessante opties en functies die u kunt gebruiken om uw Gmail-surfen interessanter te maken. Dus bellen gmail nummer nederland en andere problemen oplossen, zoals problemen met spam-e-mail, problemen met geblokkeerde accounts, installatie- en configuratieproblemen, enz. Het technische ondersteuningsteam van Gmail bestaat uit de beste technici die zeer ervaren zijn in het oplossen van elk type fout of probleem.
Beste oplossing door de beste mensen verzekerd !!