Hoe Bitmoji In Gmail Op De Iphone Toe Te Voegen?

Gmail is de game-changer op het gebied van e-mailservices. Deze applicatie wordt bijna door miljarden gebruikt en de gebruikers hebben er alleen maar lof voor. Google heeft echt nagedacht tijdens het ontwikkelen van deze applicatie. Omdat er elke dag nieuwe uitvindingen plaatsvinden, ontwikkelt Gmail zichzelf ook om zich aan te passen aan nieuwe uitvindingen en componenten. Onlangs heeft Bitmoji een hype onder mensen gecreƫerd, dus Gmail heeft deze functie ook toegevoegd en nu kan iemand Bitmoji in de e-mail gebruiken. Als je wilt weten hoe je deze taak kunt volbrengen, lees dan verder.

  1. Stel als eerste stap het Bitmoji-toetsenbord in op uw iphone.
  2. Open nu uw Gmail-toepassing op uw telefoon en het is onnodig te vermelden dat u moet inloggen op uw account als u nog niet bent ingelogd.
  3. Klik in uw account op de nieuwe e-mailoptie met een pictogram van een potlood in de rechterbenedenhoek.
  4. Voeg nu de e-mail van de ontvanger toe in het veld ‘Aan’ en voer ook het onderwerp van de e-mail in.
  5. Zodra u het gebied voor het opstellen van e-mail bereikt, wordt het toetsenbord automatisch geopend.
  6. Klik nu op het toetsenbord op de wereldbol-optie, dit toont de lijst met alle toetsenborden op uw apparaat.
  7. Om nu de Bitmoji toe te voegen, moet je het Bitmoji-toetsenbord selecteren dat je eerder hebt gedownload.
  8. Selecteer nu de Bitmoji die u in de e-mail wilt verzenden. Je kunt net zo goed naar de linkerkant bladeren en dan naar beneden om alle Bitmoji’s te zien.
  9. Nadat u de gewenste Bitmoji hebt geselecteerd, verschijnt er een bericht om te bevestigen dat deze is gekopieerd en kunt u deze vervolgens in het opstelgebied van uw e-mail plakken.

Dit was alles wat je hoefde te doen. Je kunt de technische ondersteuning van Gmail bellen als je vragen hebt over dit proces of een ander proces.