Hoe ‘Chatlogboeken’ in Gmail te downloaden via IMAP?

Ben je op zoek naar de bovenste stappen om via IMAP ‘Chat Logs’ in je Gmail account te kunnen downloaden? Als dat zo is, dan moet je weten dat je absoluut de perfecte keuze hebt gemaakt. Hier in deze blog vindt u de beste oplossingen ooit en u zult geen spijt krijgen van uw beslissing. Als u echter ook andere gerelateerde Gmail-vragen of problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met het hooggekwalificeerde en ervaren team van experts op Gmail Number. Waarna het team binnen de kortste keren beschikbaar is om u absoluut betrouwbare oplossingen te bieden. Je hoeft alleen maar je zorgen voor de thee achter te laten, om ermee om te gaan en ze zullen je niet teleurstellen met het resultaat.
Hieronder volgen de stappen om uw Gmail chatlogboeken te downloaden via IMAP; u hoeft alleen maar zorgvuldig de instructies op te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

 Nu moet u er allereerst voor zorgen dat IMAP toegang is ingeschakeld voor uw Gmail account.

 Selecteer vervolgens in je Gmail inbox het tandwielpictogram ‘Instellingen’.

 Hierna moet u de optie ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren.

 U moet nu op het tabblad ‘Labels’ klikken.

 Dan moet je net onder het gedeelte ‘Systeemlabels > Chats’ de optie ‘Toon in IMAP’ aanvinken.

 En nu moet je teruggaan naar het tabblad ‘Algemeen’ en de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren.

 Je moet ook Gmail via IMAP instellen in je email programma.

 Vervolgens moet u zoeken naar de optie ‘Chatlogboeken’ in de map ‘Gmail/Chats’.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment zelf te beheren. Maar als u een soort storing tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen maar contact op te nemen met het Gmail Klantenservice Nummer zonder enige aarzeling. Dan zullen de efficiënte technici u meteen begeleiden met verdere eersteklas oplossingen.