Hoe Een Profielafbeelding In Een Gmail-Account Wijzigen/Toevoegen?

Bent u op zoek naar een aantal betrouwbare stappen om een ​​profielafbeelding te kunnen wijzigen of toevoegen aan uw Gmail-account? Nou, dan is dit gewoon de perfecte blog voor jou om te beginnen. En als u andere gerelateerde Gmail-problemen heeft, kunt u rechtstreeks bellen op het opgegeven Gmail-klantenservicenummer. Dan zijn de hooggekwalificeerde experts er om u in een mum van tijd te helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om uw profielfoto in uw Gmail-account te wijzigen:

  1. Ten eerste moet je het pictogram ‘Instellingen tandwiel’ rechtsboven in Gmail selecteren.
  2. En dan moet je de ‘Bekijk alle instellingen’ uit de gegeven opties selecteren.
  3. En nu moet je op het tabblad ‘Algemeen’ naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Mijn foto’ en vervolgens op de link ‘Over mij’ klikken.
  4. Je moet nu naar je ‘Over mij’-pagina voor al je Google-services. Je hoeft alleen maar de ‘Profielfoto’ te selecteren.
  5. Hierna moet u de knop ‘Wijzigen’ selecteren.
  6. Dan zou je een venster op je scherm moeten hebben waarin je de mogelijkheid hebt om een ​​foto te uploaden of een foto te kiezen die je al naar je Google-account hebt geüpload. U hoeft nu alleen de foto te selecteren waarvan u uw profielfoto wilt maken met behulp van een van de beschikbare methoden.
  7. Vervolgens moet u de nieuwe foto schalen en verplaatsen totdat deze eruitziet zoals u hem wilt hebben. En dan moet je de optie ‘Instellen als profielfoto’ selecteren.

OPMERKING: u moet er rekening mee houden dat uw profielfoto vierkant moet zijn. Als je er een hebt geüpload met een andere beeldverhouding, moet je deze bijsnijden voordat je hem voor je profiel gebruikt.

• Eindelijk werkt Google uw profielfoto onmiddellijk bij in al zijn services.
Als u klaar bent met het bovengenoemde proces, moet u er goed aan doen om hetzelfde op elk moment af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact Gmail nummer. De vakbekwame monteurs begeleiden u dan direct verder met passende oplossingen.