Hoe Google Vrienden Uitnodigen Op Gmail?

Gmail is ontworpen om u te helpen snelle e-mails te ontvangen. Er zijn meer dan miljarden gebruikers die deze e-mailservice gebruiken voor officiële gesprekken. Dit komt door de eenvoudige interface en eenvoudige werking. Ik weet zeker dat je spam-e-mails niet steeds opnieuw wilt verwijderen, dus het wordt geleverd met een aparte map die alle spam-e-mail in een enkele map bevat en van daaruit kun je alles met een enkele klik verwijderen. Is het niet geweldig? Zelfs kunnen de gebruikers hun e-mails binnen enkele seconden doorzoeken, gewoon door het e-mailadres of de naam van die specifieke persoon in de zoekbalk te schrijven. Het maakt niet uit hoe oud het is geschreven of verzonden, u krijgt alles. Het geeft ook een optie voor video- en voicechat met je vrienden. Ook binnen dit is een groepsvideogesprek mogelijk. Aangezien deze Gmail-toepassing gratis is, hoeft u deze alleen maar op uw apparaat te downloaden.

  • Open uw favoriete browser en zoek naar de Gmail-website.
  • Meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord. Als u wordt gevraagd om een ​​bericht op uw mobiele nummer te verzenden, klikt u op Verzenden en voert u de ontvangen code in; en klik op Aanmelden.
  • Zoek het pictogram van Hangouts in de linkerbenedenhoek van de pagina. Een gebruiker kan deze stap overslaan als de chatbalk al in het Hangouts Conversation-menu staat.
  • Selecteer het zoekpictogram net onder het gedeelte van de cirkel.
  • Typ een naam van de gebruiker die je wilt uitnodigen in Gmail. Telefoonnummer of e-mailadres kunnen ook worden gebruikt om een ​​persoon te vinden die ze gebruiken om hun Google-account aan te maken.
  • Wanneer je die persoon hebt gevonden, klik je op ‘Verzenden’ uitnodiging. Er wordt een uitnodiging naar die persoon gestuurd wanneer hij uw uitnodiging accepteert, waarna u met hem kunt chatten.

Dit is de korte methode om iemand uit te nodigen op Gmail. Op deze manier kunt u meerdere uitnodigingen naar uw vrienden, klanten, collega’s enz. sturen. Om te chatten met iemand die dit account gebruikt, moet een uitnodiging worden verzonden.

Als bovenstaande instructies niet relevant lijken, neem dan contact op met onze technische dienstverleners die klaar staan ​​om de klanten te helpen wanneer er zich een probleem voordoet met deze e-mailservice. U hoeft alleen maar verbinding te maken met Gmail Bellen Nummer Nederland voor directe hulp. Krijg alle mogelijke oplossingen voor uw vraag en krijg de beste diensten van het ondersteuningsteam.