Hoe Kan Ik Toegang Geven Tot Mijn Gmail Account Zonder Wachtwoord Te Delen?

Stel dat u op vakantie bent en uw Gmail-account toegang wilt verlenen aan iemand die bepaalde e-mails kan beantwoorden, u kan informeren over belangrijke zaken en namens u een afspraak kan maken. Dan is er een simpele oplossing om je Gmail-wachtwoord te overhandigen en het je gemakkelijker te maken. Laten we leren hoe dit mogelijk kan worden gemaakt.

Volg de gegeven stappen:

  1. Log in op uw Gmail-account door de benodigde gegevens in te vullen vanuit uw favoriete browser.
  2. Navigeer naar het tandwielpictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Klik op Instellingen in de vervolgkeuzelijst en ga vervolgens naar het tabblad Accounts en import.
  4. Ga nu naar de link genaamd “Nog een account toevoegen” onder de sectie Toegang verlenen tot uw account.
  5. Typ een e-mailadres in het gegeven vak waaraan u uw e-mailrechten delegeert en klik op Volgende stap. Zorg ervoor dat het een Gmail-adres moet zijn.
     Zodra u dit doet, wordt er een bevestigingsmail naar die specifieke e-mail-ID gestuurd.
     Voltooi het verificatieproces. Wacht 30 minuten totdat Google het verzoek heeft ingesteld. Het kan ook minder tijd kosten, maar hier noem ik de maximale tijd.
  6. Zodra de agent uw verzoek heeft geverifieerd, is hij zichtbaar onder het gedeelte Toegang verlenen tot uw account.

Dus zo kan een gebruiker zijn e-mailadres delegeren aan een andere Gmail-gebruiker. Om toegang te krijgen tot het gedelegeerde account, moet de gebruiker zijn inbox van dit account openen en op de profielfoto klikken. Als het gedelegeerde proces is gelukt, ziet hij daar het gedelegeerde e-mailadres. De gebruiker hoeft het alleen maar te selecteren om de inbox op een nieuw tabblad te openen.

Houd er rekening mee dat de agent geen volledige toegang heeft tot het e-mailaccount. Hij kan er eenvoudig e-mails mee lezen en verzenden. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op Telefoonnummer Gratis Gmail. Krijg elke mogelijke oplossing van onze experts door ons te bellen.