Hoe Krijg Ik Toegang Tot De Lettertype-Opties In Gmail?

Wilt u weten hoe u toegang krijgt tot de lettertype-opties in uw Gmail-account? Welnu, in deze blog wordt u meteen geholpen met de handigste oplossingen. En als u ook andere vragen heeft, kunt u altijd bellen op het Gmail klantenservice nummer. Dan zullen de goed opgeleide experts u zo snel mogelijk de benodigde oplossingen bieden.

Volg de gegeven stappen om het lettertype in Gmail te wijzigen:

  • Allereerst moet u de tekst markeren die u wilt wijzigen en vervolgens de ‘Opmaakopties’ selecteren.
  • Daarna moet je de ‘Font selector’ selecteren in de opmaakopties die onderaan het scherm staan ​​​​en dan moet je een lettertype-selectie maken uit de lijst die verschijnt. U ziet de lettertypekiezer net boven de knop ‘Verzenden’.
  • En nu is de volgende optie die je hebt ‘Size’, gelabeld met een kleine ‘T’ en ook een grote ‘T’. U hoeft het alleen maar te selecteren en uit de beschikbare maten te kiezen.
  • En dan zullen de volgende drie opties vet, cursief en onderstreept type aangeven.

Hieronder volgen de stappen om de letterkleur en achtergrondkleur van Gmail te wijzigen;

  • U moet beginnen met het markeren van de tekst die u wilt wijzigen en vervolgens de ‘Opmaakopties’ selecteren.
  • Vervolgens moet u de kleine ‘A’ rechts van de knop ‘Onderstreept’ net in de opmaakbalk selecteren om twee kleurenpaletten te openen met het label ‘Achtergrondkleur en Tekstkleur’.
  • U moet het kleurstaal selecteren voor de achtergrondkleur van de tekst.
  • Ten slotte moet u ook het kleurstaal voor de tekstkleur selecteren.

OPMERKING: En nu elke nieuwe tekst die u toevoegt nadat de gekleurde tekst in het kleurenschema verschijnt, tenzij en totdat u opnieuw een wijziging aanbrengt.

Je zou nu allemaal goed moeten zijn om te gaan en zou hetzelfde gemakkelijk zelf moeten kunnen doen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Gmail Klantenservice Bellen Nederland. De technici zijn beschikbaar om alle gerelateerde problemen effectief op te lossen.