Hoe Maak Je Een Gmail Fotohandtekening Tijdens Het Vliegen?

Bent u op zoek naar de beste stappen om in een oogwenk een Gmail fotohandtekening te kunnen maken? Welnu, dan heb je zeker de perfecte blog bereikt, want hier wordt je meteen begeleid. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Gmail klantenservice nummer. Dan zijn de zeer efficiënte experts direct beschikbaar om u te helpen met de beste oplossingen. En je kunt volledig op het team vertrouwen, want ze zullen je niet teleurstellen met het resultaat.

Hieronder volgen de stappen om direct Gmail fotohandtekeningen te maken; je moet gewoon de instructies volgen voor nauwkeurige resultaten:

 U moet beginnen met het typen van uw bericht zoals gewoonlijk. En dan typ je op de volgende regel twee koppeltekens (-) waar je handtekening normaal gesproken komt.

 En nu net daaronder, moet u uw ‘Handtekeninggegevens’ typen (de handtekening zou moeten zijn als een automatisch toegevoegde handtekening).

 U moet nu de cursor plaatsen waar u de afbeelding wilt laten verschijnen. En dan moet je onderaan het compositievenster de optie ‘Foto invoegen’ selecteren (het pictogram ziet eruit als een vierkant met bergen).

 Vervolgens moet u in het dialoogvenster ‘Foto invoegen’ de afbeelding selecteren die u wilt gebruiken en ook de knop ‘Invoegen’ kiezen.

 Om daarna de afbeeldingsgrootte aan te passen, moet u de afbeelding selecteren en de handgrepen gebruiken om de hoeken te slepen. U kunt ook één keer op de afbeelding klikken en vervolgens de knoppen ‘Klein, Best passend en Origineel formaat’ gebruiken om het formaat automatisch te wijzigen.

 Eindelijk, eindelijk zou je een volledige fotohandtekening moeten hebben.

Als je klaar bent met het volgen van de hierboven gegeven stappen zoals aangegeven, zou het allemaal goed moeten zijn om hetzelfde de volgende keer zelf te doen. Als u echter een probleem tegenkomt, kunt u altijd zonder aarzelen contact opnemen met het Gmail Telefoonnummer Nederland. Dan staan ​​de intelligente technici voor u klaar om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.