Hoe Rediffmail Doorsturen Naar Gmail?

Tegenwoordig is Gmail een van de beste en meest gebruikte gratis e-mailservices ter wereld. Het biedt tal van functies, zoals videobellen, bellen naar mobiel vanaf internet, enz., Wat het exclusief en van het grootste belang maakt. Aan de andere kant is Rediffmail een Indiase webportal met 95 miljoen geregistreerde gebruikers, maar de tijd is veranderd; nu komt Gmail vaker voor dan Rediffmail. Dus in het geval dat u beide accounts gebruikt en u meer tijd aan een Gmail-account besteedt dan aan Rediffmail, kan dit artikel nuttig voor u zijn om tijd te besparen.

Het proces is vrij eenvoudig en vereist dat u actie onderneemt vanuit uw rediffmail-account, zodra u klaar bent; u ontvangt uw bericht in uw Gmail-account van Rediffmail.

Dus hier biedt onze Gmail-ondersteuning Nederland u een complete oplossing waarmee u deze taak gemakkelijk kunt volbrengen. Ga je gang en volg de procedure.

  • Open uw browser, ga naar de Rediffmail.com. Voer uw ID en wachtwoord in en log in op uw account.
  • Selecteer de sectie “mijn instelling”.
  • Klik op de link “Automatisch doorsturen” of “uw e-mails doorsturen”. Het verschil in de link hangt af van of u een gebruiker bent van de klassieke weergave of de standaardweergave.
  • Voer uw “Gmail-adres” in het tekstveld in, dat onder het label “Voer het e-mailadres in waarnaar u uw Rediffmail wilt laten doorsturen” moet staan.
  • Selecteer de optie als u een kopie wilt bewaren of een e-mail wilt laten verwijderen na het doorsturen.
  • Nu kunt u op de knop “Start doorsturen van Mijn e-mails” klikken. U ontvangt uw e-mails in Gmail-account van uw Rediffmail-account.

Deze stappen lijken eenvoudig, maar kunnen worden voltooid in het geval van een andere incidentie. Het is dus altijd beter om contact op te nemen met experts. Neem dus gerust contact op met onze zeer ervaren experts via bellen Gmail Nummer. Ze helpen u niet alleen in dit geval, maar bieden u ook een goed beschreven oplossing voor een ander soortgelijk probleem.