Hoe Twee Gmail Accounts Te Synchroniseren?

Internetgebruikers over de hele wereld gebruiken Gmail. We kunnen ons geen communicatie in de moderne wereld voorstellen zonder Gmail. Het is ook waar dat een enkele gebruiker meer dan één gmail heeft. Over het algemeen gebruiken ze de ene Gmail voor werkdoeleinden en de andere voor persoonlijk gebruik. Mogelijk hebt u ook twee verschillende Gmail accounts voor uw werk. Hoe dan ook, het beheer van twee gmail’s afzonderlijk zorgt voor een heel groot probleem. Het is geweldig dat je twee Gmail kunt synchroniseren. Laten we leren hoe we het moeten doen.

Hoe kunnen we het synchroniseren?

Om een ​​filter samen te stellen, kunt u een specifiek bericht selecteren dat u wilt gebruiken. Simpel gezegd, dit is de meest efficiënte methode om in het moment een filter te maken.

Dit is wat je moet doen.

-Log in op uw Gmail account.

-Klik op het selectievakje naast het email adres dat u wilt ontvangen.

-Klik op “Meer”

-Selecteer voor communicatie van deze aard de optie Deze berichten filteren.
Geef uw filtercriteria op.

Tenslotte! Dit betekent dat emails van je secundaire email account nu worden gedownload en automatisch worden geplaatst onder het label (zie het als een map) dat je hebt gekozen in je primaire email account. Helpt alle emails van het gekoppelde Gmail account gestructureerd en duidelijk te houden, zodat ze niet tegelijkertijd strijden om uw beperkte aandacht.

Met het primaire email account kunt u emails verzenden vanaf beide email adressen zonder ooit het secundaire email account te hoeven gebruiken.

Met de bovenstaande stappen kunt u twee Gmail’s zeer snel synchroniseren. Maar tijdens het proces of nadat de synchronisatie is voltooid, ondervinden gebruikers regelmatig problemen. Deze problemen zijn in hoge mate verwarrend. Het zou geweldig zijn om de klantenservice van Gmail te raadplegen via Bellen Gmail Klantenservice Nederland of nummer is gratis nummer en 24/7 actief. Het is gemakkelijk om via dit nummer technische ondersteuning van Gmail te krijgen.

Conclusie: – Wij zijn van mening dat u na het lezen van deze blog zult begrijpen hoe u eenvoudig twee Gmail-accounts kunt synchroniseren.