Hoe U Uw Gmail Naam Kunt Wijzigen Zonder Alles Te Verknoeien?

In dit zakelijke gebied is het noodzakelijk dat de naam van uw e-mail u als professional vertegenwoordigt. Want bijvoorbeeld ‘LolMahajan’ zou geen geschikte weergavenaam zijn. In plaats daarvan moet je je echte naam op een goede manier gebruiken, bijvoorbeeld ‘SoulMahajan’. Je echte naam geeft je een gevoel van professionaliteit voordat de ontvangers hem zelfs maar openen.

Als u merkt dat u uw naam moet wijzigen terwijl u een Gmail-account gebruikt, kunt u dit doen door naar de hoofdinstellingen te gaan wanneer u uw e-mailaccount opent via een webbrowser op pc’s. Met Google Mail kunt u uw weergavenaam wijzigen of wijzigen. Bovendien, als je om een ​​bepaalde reden je volledige naam wilt geven, raadt Gmail Helpdesk Bellen Nederland je aan om deze te wijzigen/aan te passen door de gegeven stappen te volgen:

  • Bezoek de officiële website van Gmail, geef uw gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord op en klik op de knop Aanmelden om door te gaan.
  • Hier zou je Instellingen in de rechterbovenhoek van je huidige scherm moeten vinden. Klik op die versnellingsknop en selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu. (Het kan de vierde van onderen zijn.)
  • Kies nu de vierde optie van links bovenaan het paneel Instellingen; klik op Accounts.
  • Rechts van uw e-mailadres zou u de sectie E-mail verzenden als moeten vinden. Scrol hier omlaag naar dit gedeelte en zoek het e-mailadres dat u wilt bewerken door op de knop Info bewerken te klikken.
  • Wijzig hier uw nieuwe naam of u kunt een nieuwe invoeren in het lege tekstvak, net onder uw oude naam.
  • Zodra u dit heeft gedaan, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan, hierdoor wordt uw nieuw ingevoerde naam definitief.

Hoewel gmail de effectiviteit van deze stappen niet garandeert. Desalniettemin kom je een probleem tegen; Heeft u hier meer vragen over, dan kunt u contact opnemen met Gmail Telefoonnummer Nedeland. Hier hebben experts een scherp oog voor details en jarenlange ervaring. Gewoon Bellen Gmail Nummer vandaag nog en je zult versteld staan ​​van hun uitmuntende werk en bewezen klantenservice.