Hoe Verander Ik Een Profielfoto In Mijn Gmail Account?

Door een profielfoto op een Gmail-account te plaatsen, kunnen uw vrienden, klanten en andere contacten van uw account uw e-mailadres gemakkelijk identificeren. Ook kan een gebruiker onderscheid maken tussen zijn twee accounts, indien aanwezig. Een gebruiker kan de profielfoto op elk moment wijzigen door in te loggen op een account. Lees en volg de gegeven stappen om dit te doen.

 1. Schakel eerst uw systeem in en verbind het met internet. Zorg ervoor dat de internetsnelheid goed is.
 2. Open de webcrawler en typ Gmail-aanmeldingspagina in de zoekbalk en druk op de knop Enter voor de resultaten.
 3. Meld u aan bij het Gmail-account door de e-mail-ID en toegangscode in te vullen. Zorg ervoor dat er niemand om u heen is terwijl u het wachtwoord invoert, want het is hoofdlettergevoelig en bevat veel informatie over uw persoonlijke leven.
 4. Als u de tweestapsverificatiemethode hebt ingeschakeld, klikt u op Code verzenden en typt u de code in het vereiste veld dat op uw mobiele telefoon is ontvangen om u aan te melden.
 5. Nu bevindt u zich in de hoofdinterface van het account. Klik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.
 6. Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu. Als u dit doet, wordt de pagina Instellingen op het scherm geopend.
 7. Zoek het gedeelte Mijn afbeelding op het beschikbare scherm. Scroll naar beneden op de pagina indien niet gevonden.
 8. Selecteer nu de link Afbeelding wijzigen en selecteer vervolgens de knop Bestand kiezen.
 9. Selecteer de afbeelding van de computer die u wilt toepassen op Gmail-account.
 10. Snijd de afbeelding indien nodig bij om deze correct in te stellen.
 11. Klik ten slotte op Wijzigingen toepassen en u bent klaar!

U kunt de zichtbaarheid van de profielfoto om veiligheidsredenen wijzigen. Volg hiervoor de richtlijnen:

 1. Log in op uw Gmail-account door de vereiste gegevens in te vullen.
 2. Navigeer naar het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van het dashboard.
 3. Selecteer instellingen in de lijst en u zult de zichtbaarheidsoptie zien onder Mijn afbeelding sectie.
 4. Er zijn twee opties beschikbaar voor de gebruiker; u kunt er een van beide selecteren. De optie die alleen zichtbaar is voor mensen met wie ik kan chatten, is de veiligste optie en wordt aanbevolen door experts. U kunt echter ook op voor iedereen zichtbaar klikken.
 5. Zo kunt u zowel genieten van deze gratis web-based e-mailservice als Pegasus Mail. Het proces is lang, maar wanneer u deze stappen uitvoert, duurt het nauwelijks 5 minuten om te voltooien. Met behulp van de IMAP-optie hebt u toegang tot alle gearchiveerde e-mails van het Gmail-account.

Maak een Bellen Gmail nederland voor meer informatie en om alle storingen met betrekking tot deze gratis e-mailservice te verhelpen. De stappen lijken lang, maar wanneer ze worden uitgevoerd, kunnen ze binnen twee minuten worden gedaan. Om elke functie van Gmail uit te puzzelen, hoef je geen tijd te verspillen, bezoek onze website en je krijgt alle details of bel gewoon en maak gebruik van de beste diensten van ons klantenserviceteam. Onze experts hebben dagelijks met dergelijke problemen te maken en zijn dus zeer ervaren.