Hoe Verander Je De Gebruikersnaam Van Je Gmail Account Snel?

Gmail is het meest gewilde e-mailuitwisselingsplatform dat door gebruikers over de hele wereld wordt gebruikt. U kunt eenvoudig toegang krijgen tot uw Gmail-account op meerdere apparaten, zoals mobiele telefoons en computers. Een gmail-account aanmaken is heel eenvoudig. Telkens wanneer u een Gmail-account aanmaakt, wordt de gebruikersnaam automatisch voor u aangemaakt. U heeft de mogelijkheid om uw eigen gebruikersnaam aan te maken en deze later te wijzigen. Wist je dat je met Gmail je gebruikersnaam kunt wijzigen? Zo niet, dan bieden we u hier in deze handleiding relevante stappen waarmee u de gebruikersnaam van uw Google-account snel kunt wijzigen.

Je vraagt ​​je af wat gebruikersnaam eigenlijk is, het is de naam die is gekoppeld aan je e-mailadres voor gmail. Wanneer u de gebruikersnaam voor uw Gmail-account wijzigt, is dat de naam die bovenaan de naam van de ontvanger wordt weergegeven wanneer iemand u een bericht stuurt of een bericht van u ontvangt.

Het is belangrijk op te merken dat de naam die aan uw e-mailadres is gekoppeld, niet hetzelfde is als uw gebruikersnaam. Je gebruikersnaam of e-mailadres kan niet worden gewijzigd.

Met de Gmail-app kun je je naam niet wijzigen. U moet uw Gmail-account openen in een webbrowser om uw gebruikersnaam te wijzigen. Volg dus de onderstaande stappen van de Gmail-klantenservice om de gebruikersnaam voor je account te wijzigen.

Stappen om de gebruikersnaam van het Gmail-account snel te wijzigen

  1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik op Instellingen Instellingen in de rechterbovenhoek en vervolgens op Alle instellingen bekijken.
  3. Selecteer Accounts en import of Accounts in het vervolgkeuzemenu.
  4. Klik op Info bewerken onder ‘E-mail verzenden als’.
  5. Vul de naam in die u wilt weergeven bij het verzenden van berichten.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan onder aan de pagina.

We hopen dat dit artikel nuttig was en dat je gemakkelijk de gebruikersnaam voor je Gmail-account kon wijzigen. Als je hulp nodig hebt met iets anders op je Gmail-account, neem dan gerust contact met ons op. Onze Gmail-managers zijn de klok rond aanwezig om uw vragen te beantwoorden, dus bellen Gmail voor onmiddellijke hulp.