Importeer Eenvoudig AOL Berichten En Contacten In Gmail Account

Probeert u eenvoudig AOL-berichten en contacten in uw Gmail-account te importeren? Welnu, in deze blog ben je zeker binnen de kortste keren geholpen. Als u echter andere gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd het Gmail klantenservice Nummer. Dan zullen de zeer bekwame en efficiënte experts u onmiddellijk van het nodige voorzien.

De volgende stappen zijn om AOL berichten en contacten in uw Gmailaccount te importeren:

 Ten eerste moet u alle berichten die u wilt importeren uit uw AOL Mailmappen ‘Verzonden email en spam’ kopiëren naar een map met de naam AOL Mail ‘Opgeslagen email’ of een andere aangepaste map. Houd er rekening mee dat de berichten in de mappen ‘Concepten en spam’ worden geïmporteerd.

 U moet nu inloggen op uw Gmail account.

 En dan moet je het tandwielpictogram ‘Instellingen’ in Gmail selecteren.

 Hierna moet je ‘Bekijk alle instellingen’ selecteren.

 Selecteer vervolgens het tabblad ‘Accounts en import’.

 U moet ook de optie ‘Email en contacten importeren’ selecteren. Waarna het dialoogvenster ‘Importeren’ op uw scherm wordt geopend.

 U moet nu uw AOL email adres invoeren in het daarvoor bestemde veld en vervolgens moet u de knop ‘Doorgaan’ selecteren.

 Vervolgens moet u ook uw AOL Mail wachtwoord in het daarvoor bestemde veld invoeren en opnieuw op de knop ‘Doorgaan’ klikken.

 En nu moet u ervoor zorgen dat de opties ‘Contactpersonen importeren en e-mail importeren’ zijn geselecteerd. Als je wilt dat berichten die je op je AOL account ontvangt een maand lang automatisch naar je Gmail inbox worden gekopieerd. Hierna moet u de optie ‘Nieuwe email importeren voor de komende 30 dagen’ selecteren.

 Ten slotte hoeft u alleen maar de knop ‘Start import’ te kiezen en vervolgens OK te selecteren wanneer het importeren is voltooid.

Als u klaar bent met het bovengenoemde proces, zou u hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen afhandelen. Maar als u problemen tegenkomt, moet u contact opnemen met het Bellen Gmail Telefoonnummer. De technici zullen er onmiddellijk zijn om u te begeleiden met verdere instructies.