Inbox Categorieën Beheren In Gmail Account

Gmail categoriseert de berichten in je Postvak IN. De verschillende categorieën omvatten Primair, Promoties, Sociaal, Updates en Forums. Deze helpen de gebruiker om de emails te differentiëren en te classificeren op basis van gebruik. Gewoonlijk wordt het tabblad Primair weergegeven wanneer het Postvak IN wordt geopend om toegang te krijgen tot berichten. Google Nederland kwam met het technische onderzoek en je kunt de onderstaande stappen volgen om de Inbox te categoriseren.
Stappen om je inboxstijl te selecteren

Stap 1: Log in op het Gmail account.

Stap 2: Ga naar de rechterkant van het scherm, klik op Instellingen en er verschijnt een vervolgkeuzemenu.

Stap 3: Nu moet u op het tabblad Inbox klikken.

Stap 4: Vervolgens moet u het gedeelte “Inboxtype” kiezen. Kies dus eerst Standaard/Belangrijk/Ongelezen eerst, gevolgd door verder met ster eerst of Postvak Prioriteit te kiezen.

Stap 5: Selecteer ten slotte andere instellingen om ervoor te kiezen belangrijke markeringen weer te geven of hoe u e-mail kunt filteren.

Stappen om categorieën toe te voegen of te verwijderen


Stap 1: Als er geen tabbladen in uw Inbox verschijnen, helpen de onderstaande instructies u om de Inbox-categorieën in te schakelen.

Stap 2: Log in op uw Gmail account.

Stap 3: Ga naar de rechterbovenhoek van de Gmail-startpagina en klik op instellingen en kies de optie Inbox configureren.

Stap 4: Inspecteer de vakjes van de categorieën die u wilt gebruiken. Als u het tabblad verbergt, verschijnen de berichten op het primaire tabblad.

Stap 5: U kunt er ook voor kiezen om berichten met ster in te stellen op het primaire tabblad.

Stap 6: Klik op de optie Opslaan.

Stap 7: Nu moet u belangrijke berichten verplaatsen

Stap 8: meld u opnieuw aan bij Gmail.

Stap 9: Nu kunt u de berichten eenvoudig van de ene categorie naar de andere slepen en neerzetten.

Neem voor andere oplossingen met betrekking tot Gmail contact op met Bellen Gmail Klantenservice Nederland. Het is een betrouwbare onafhankelijke technische dienstverlener.