Professionele Email Handtekening Van Gmail Maken?

Hoe Kunt U Een Professionele Gmail-ID Maken?

Voor een webgebaseerd bedrijf lijken email handtekeningen op uw visitekaartje. Verder kun je er gebruik van maken. Dat klopt, ik ook.

Het lijkt zoiets schijnbaar onbeduidends, maar wanneer die absolute eerste email naar een aanstaande klant gaat, wil je ervoor zorgen dat je email handtekening:

Geeft aan dat je een expert bent die hun poep bij elkaar heeft Vertelt hen precies wat ze moeten weten, zonder veel extra rommel Emailmarkeringen zijn niets om grappen over te maken dat generatoren voor email handtekeningen (sommige met onkosten!) een hele industrie zijn geworden! In ieder geval, voordat je je email adres of echt geld aanbiedt om een ​​respectabel cijfer te krijgen, wil ik je in ieder geval vertellen wat de beste manier is om snel en effectief een fatsoenlijk uitziende handtekening in Gmail te maken. GRATIS.

Ervan uitgaande dat u Gsuite gebruikt, de expertvorm van Gmail, zal dit ook voor u werken!
Open een ander Google-document en voeg een tabel toe Klik op Tabel > Tabel invoegen en voeg een 2×1 tabel toe.

Update: het Google Docs menu is gewijzigd en u vindt dit nu onder Invoegen > Tabel
Je zult eindigen met een tafel die dit lijkt te zijn. Dit is waar we onze nieuwe e-mailhandtekening zullen maken.

Voeg de inhoud van uw email handtekening toe aan de tabel Ik hou het graag basic, dus mijn merk houdt alleen mijn foto, mijn slogan, een verbinding met mijn site en een verbinding met mijn webgebaseerde planner tegen, zodat mijn klanten een gesprek met mij kunnen plannen. Je zou een telefoonnummer kunnen opnemen, ervan uitgaande dat je wilt individuen om u als zodanig te bereiken, en u kunt uw logo of een symbool gebruiken in plaats van een foto.

Een paar tips hierover:

U hoeft niet elke denkbare methode op te nemen om u te bereiken. Ik bespreek hoofdzakelijk met klanten en aanstaande klanten, dus ik heb zojuist mijn twee belangrijkste connecties opgenomen waarvan ik denk dat die individuen zouden moeten hebben.

U hoeft uw email adres niet op te nemen in uw email handtekening. Dit voelt als een zinloze opmerking in het licht van het feit dat, ervan uitgaande dat ze uw email lezen, ze vanaf nu uw email adres hebben, maar toch doen veel mensen het daadwerkelijk en het is een verloren zaak.

Bewaar het klein en eenvoudig voor veelzijdig. Omdat email beperkte keuzes voor html en CSS heeft, kun je niet veel extravagant regelen, en dingen worden gekraakt op mobiele telefoons. Mijn foto is slechts 100 pixels en ik gebruik een tekststijl van 10 punten.

Probeer niet te knoeien met extravagante tekststijlen. Google Docs heeft enorm veel tekststijlen om door te bladeren, maar Gmail heeft er maar ongeveer tien, dus elke tekststijl die je in dit record gebruikt, zal standaard een van die tien stijlen gebruiken terwijl je het naar Gmail brengt. Ik gebruik Arial, maar terwijl ik het in Gmail breng, wordt het standaard ingesteld op “Sans Serif”

Wijzig de tabeleigenschappen en verwijder de grens Klik met de rechtermuisknop ergens in de tabel en selecteer Tabeleigenschappen. Verander de tabelrand in 0 plaatsen.

Je kunt hier stoppen als je wilt dat het bericht op één lijn ligt met het hoogste punt van je foto of logo, maar ik wil dat mijn bericht naar boven gericht is, dicht bij mijn foto, dus ik verander ook de cel verticale uitlijning in gecentreerd.

In ieder geval wil ik misschien een niveaulijn over mijn merkteken toevoegen om het te isoleren van de hoofdtekst van mijn berichten.

Voeg een lijn toe aan het hoogste punt van je tafel Selecteer de hele tabel door in een cel te klikken en naar de volgende cel te gaan. Je zou de inhoud van de twee cellen moeten zien. Klik dan op dat punt op het boutje in de rechterbovenhoek en selecteer de keuze voor een bovengrens.

Op het moment dat u dit doet, zou het menu op het hoogste punt van uw rapport moeten veranderen, zodat u de stijl van deze regel kunt instellen. Het belangrijkste is om het gewicht in te stellen (dikte) van de grens we hebben de belasting gewist in onze tabeleigenschappen voordat we de hele tabelregel hebben geëlimineerd, dus op dit moment willen we de belasting voor deze bovenste regel opnieuw instellen.

Ervan uitgaande dat u dit nodig heeft, kunt u ook de variëteit of stijl van de grens wijzigen. Ik gebruik een belasting van 1 punt en laat het donker.

Dupliceer uw email handtekening uit uw Google document en plak deze in Gmail
Nu we ze er prachtig uit laten zien, dupliceren we ons merkteken uit ons Google document en plakken het in Gmail. De redactionele manager van Gmail handtekeningen staat ons niet toe tabellen te maken of het geheel van dit ontwerp te doen, maar het staat het wel toe als we vastzitten vanuit een Google document.

Selecteer Alles en dupliceer de hele pagina. Uw functie zou dit moeten lijken. Ervan uitgaande dat je meer ziet boven of onder je merk, heb je waarschijnlijk een paar zwervers die je zou moeten wissen.

Klik in Gmail op het spul/tandwiel symbool, selecteer Instellingen, verken naar het tabblad Algemeen en observeer daarna het Signature segment dicht bij de basis. Klik en plak je nieuwe handtekening erin. Klik op Opslaan onderaan de pagin.

Test je nieuwe email handtekening!

Stuur uzelf een email en maak er een punt van om ernaar te kijken op uw werkgebied/pc mobiele telefoon. Tabellen zijn niet geweldig voor mobiele telefoons, maar het is eerder de beste manier om een ​​markering als deze te maken in een email waarin veelzijdige gestroomlijnde CSS niet is toegestaan. Je zou kunnen moeten ploeteren om een ​​configuratie te observeren die bewonderenswaardig functioneert op beide.

Wat te doen als er problemen optreden?

U kunt met veel technische problemen worden geconfronteerd. Neem contact op met de klantenservice van Gmail via het Gmail Klantenservice nederland of Gmail bellen is een toolvrij nummer om ondersteuning te krijgen voor uw professionele Gmail-ID

Conclusie:- Na het lezen van deze blog zul je begrijpen hoe