Stappen Om Je Eigen Foto Toe Te Voegen Of Het Thema Te Wijzigen In Gmail?

Wil je je Gmail-account personaliseren door het thema te wijzigen of de afbeelding op de achtergrond te zetten? Nou, dit is volledig persoonlijk belang. Gmail bestaat standaard uit een eenvoudig te bekijken wit, zwart, rood, blauw en grijs. Dit is ontworpen voor zowel professionele als gewone gebruikers.

Het veranderen van thema’s of het zoeken naar een nieuwe look is niet erg nodig, maar sommige gebruikers willen het toch voor de verandering (persoonlijk tintje) omdat ze de hele dag webpagina’s kunnen openen en zich vervelen. Gmail Klantenservice Nederland lanceerde daarom in 2008 een feature van thema’s (en nu aangepaste thema’s); het werd als een goede zaak beschouwd omdat gebruikers de vervelende “standaard” achtergronden kunnen verwijderen. Je kunt Gmail-thema’s en je eigen foto’s ook aanpassen.

Volg de stappen als je het leuk vindt om je spullen te personaliseren:

  • Log eerst in op uw Gmail-account met de juiste gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik nu in de rechterbovenhoek onder uw profielfoto op de knop Instellingen en er verschijnt een vervolgkeuzemenu voor u.
  • Selecteer de optie “Thema’s” in de lijst. Als u op deze optie klikt, wordt er een venster voor u geopend met de tegel “Kies uw thema”. Hier zie je veel verschillende afbeeldingen/effen kleuren om als thema in te stellen; u kunt naar beneden scrollen en op “meer afbeeldingen” klikken voor aanbevolen afbeeldingen.
  • Hier heb je ook verschillende tabbladen zoals Uitgelicht, Mijn foto’s, Upload een foto, Plak een URL, Recent geselecteerd. Klik op “x” om terug te gaan.
  • Om de foto van de foto’s van uw pc in te stellen, klikt u op “Mijn foto’s” in de rechterbenedenhoek> Kies uit het album> Selecteren. De foto verschijnt automatisch op de achtergrond; hier kunt u ook enkele wijzigingen in de afbeelding aanbrengen, zoals “afbeelding vervagen” of “hoeken donkerder maken” en “de kleur van tekst op de achtergrond wijzigen”.
  • Nadat u het thema hebt gekozen, klikt u op de knop “opslaan” in het blauwe vak.

Het aanpassen is voltooid, als u problemen ondervindt bij het volgen van bovenstaande stappen, kunt u bellen Gmail Nederland nummer. Voor verdere hulp of details zal het team u graag van dienst zijn. Deze service is alleen opgezet om vragen van Gmail-gebruikers op te lossen. Zorg er dus voor dat uw problemen zo snel mogelijk worden verholpen en geniet van het gebruik van uw account.