Wat Zijn De Algemene Instellingen In Gmail?

Gmail is vooral bekend om zijn ongelooflijke functies die een gemakkelijke toegang bieden aan zijn gebruikers en dat is een reden voor miljoenen gebruikers om lid te worden van deze e-mailservice over de hele wereld. Individuen geven de voorkeur aan deze e-mailservice voor zowel hun officiële als persoonlijke doeleinden en het hebben van een e-mailaccount is tegenwoordig een extreme vereiste geworden. De gebruiksvriendelijke interface en probleemloze connectiviteit maken deze service levensvatbaar in gebruik en het aantal gebruikers neemt met de dag toe.

Algemene instellingen in Gmail: In de algemene instellingen van deze e-mailservice kan men eenvoudig de taal wijzigen, opties om paginagrootte te beheren, telefoonnummer kan worden beheerd, afbeeldingen kunnen worden opgeslagen, het standaard antwoordgedrag gebruiken, de tekststijl, e-mail via Google +, gebruik sterren, maak contacten voor automatisch aanvullen, belangrijk teken voor e-mails, Widget, verzenden en archiveren, men kan handtekening toevoegen, persoonlijke niveau-indicatoren, dit zijn enkele algemene instellingen die beschikbaar zijn in deze e-mailservice en deze service significant maken onder gebruikers.

Labelinstelling in Gmail: Het is eenvoudig om een ​​label in te stellen op uw e-mailaccount en er zijn veel instellingen te vinden voor bijvoorbeeld systeemlabels, categorieën, cirkels en u kunt een nieuw label maken.

Inbox-instellingen in Gmail: In deze instelling kunt u inbox-berichten categoriseren, evenals markeringen om belangrijke e-mails te markeren en u kunt uw e-mails filteren.

Account- en importinstellingen: dit is het belangrijkste gedeelte van deze e-mailservice waarmee u wijzigingen in uw account kunt aanbrengen, zoals u uw accountwachtwoord op elk gewenst moment kunt wijzigen, wachtwoordherstel, e-mail en contacten importeren uit een ander e-mailaccount, u kunt controleren e-mail van een andere e-mailservice die POP3 gebruikt, extra opslagruimte in deze sectie en nog veel meer te doen.

Filterinstellingen: hiermee kunt u naar wens een filter voor uw mailbox maken.

Chat instellingen: Hier vind je zowel een online als offline chat mogelijkheid met je online contacten.

Thema’s wijzigen in Gmail: gebruikers kunnen nu hun inbox kleurrijk maken door de kleuren en thema’s van hun eigen keuze te kiezen.

U kunt gebruikmaken van deze e-mailservice zodra u er lid van bent en voor meer informatie kunt u bellen met Gmail nummer.